Kauris- ja riistanhoitojaosto

Yhteystiedot

Puheenjohtaja: Jaakko Lilja
Puhelin: 045 138 8233
Sähköposti: jaakkolilja(at)gmail.com

Kiintiöt

Päivitetään kesäkokouksessa

3 kpl / jäsen ja 1 kauris / päivä

Yhteisjahdissa saa kaataa kauriin jos oma kiintiö on täynnä

Kaurisjaoston vetäjä vastaa kiintiöstä ja metsästyksen järjestelyistä. Vieraskortilla ei yksinään saa ampua kaurista. Yhteisjahtiin saa osallistua ja ampua kaurista vieraskortilla, mutta jos vieras haluaa pitää ampumansa saaliin lihat, lihoista pitää maksaa seuraavasti: aikuinen 100€ ja vasa 50€. Jos ampuja ei lihoja lunasta menee lihat Nurmon metsästysseuran käyttöön.

Kaato pitää aina ilmoittaa jaoston vetäjälle lakisääteisen ilmoituksen lisäksi!

Kevätpukkijahti; 1 pukki / hlö, kiintiön ulkopuolella

 

Toimintasuunnitelma 2019

Kanta on edelleen vahva ja kevään aikana seurataan aktiivisesti kestääkö se edelleen näin voimakasta verotusta tulevalla kaudella. Tammikuun jahdeissa tehtyjen havaintojen perusteella kauriita jäi alueelle runsaasti. Jatketaan tulevalla kaudella yhteisjahteja, ruokintojen kunnossapitoa ja selvitellään mahdollisuuksia uusien ruokintapaikkojen perustamiseen.


- Jaakko Lilja
 

Toimintakertomus 2018

Järjestettiin kaurisjaoston kanssa 25 yhteisjahtia, joissa saaliiksi saatiin 13 kaurista, 14 kaurista ammuttiin kyttäämällä eli yhteensä 27 kaurista. Saaliiksi saatiin kolme aikuista naarasta, kuusi aikuista urosta ja 18 vasaa. Lupia oli käytössä 3kpl/henkilö, yksi henkilö sai ammuttua kiintiönsä täyteen. Aktiiviset jäsenet pitivät ruokinnat kunnossa ja riistakamerat ovat jälleen paljastaneet niiden tärkeyden.

Riistanhoitojaosto yhdistettiin kaurisjaoston kanssa talvikokouksessa 2019.


- Jaakko Lilja